GEANNULEERD: Cursus WordPress: maak je eigen website

23 september 2021 | 4 lessen | donderdagavond 19.00 - 21.00 uur

Kosten: €95

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In deze korte cursus leer je hoe je eenvoudig een eigen professionele website kan maken met het online programma WordPress.

Wat ga je doen?

In deze cursus leer je de eerste stappen naar het maken van jouw eigen website. Het maken van een eigen website is tegenwoordig heel eenvoudig. Er zijn diverse (gratis) programma’s te vinden waar dit mee kan. WordPress is zeer geschikt voor een professionele website, bijvoorbeeld voor je eigen bedrijf als ZZP-er of voor een vereniging. Het programma heeft alles wat je nodig hebt: een goed CMS, mooie thema’s, veel functionaliteiten, en dat alles is naar eigen wens aan te passen en te gebruiken. In vier lessen behandelen wij het maken van een WordPress website en ga je zelf aan de slag!

Over de docent

Kevin van Guilik (1982) studeerde bedrijfskunde en werkte daarna als adviseur in diverse bedrijfstakken. Al van jongs af aan is Kevin gefascineerd door computers en de mogelijkheden die deze bieden om het leven makkelijker en leuker te maken. Vanuit deze gedachte helpt hij anderen met het digivaardig worden. Kevin is getrouwd en heeft één dochter.  

Praktisch

Deze cursus bestaat uit vier lessen op de donderdag, van 19.00 tot 21.00 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt € 95,00.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.