Workshop: Landschapsfotografie

19 juli 2021 | Maandagochtend | 8:00 - 11:00 uur | Fort aan de Buurtsteeg

Kosten: €29,00

Zie je het voor je, je eigen geschoten foto van dat prachtige landschap aan de muur in je zithoek. Hier alleen nog maar over dromen is dankzij deze workshop verleden tijd. Tijdens deze kennismaking met landschapsfotografie leer jij de meest fraaie landschapsfoto’s te maken, die gegarandeerd een mooi plaatje voor aan jouw muur opleveren!

Wat ga je doen?

De workshop begint met een korte introductie over lichtrichtingen, compositie en ruimtelijke suggestie in het platte vlak. Vervolgens gaat ieder voor zich, in de mooie omgeving van de Grebbelinie bij Fort aan de Buursteeg, aan de slag met het maken van z’n eigen prachtige landschapsfoto’s.

Je neemt zelf een camera mee, met natuurlijk een geladen accu en een lege geheugenkaart. Als je beschikking hebt tot een statief en een speciale groothoeklens, is het verstandig deze mee te nemen.  

Over de docent

Aryan Jansen heeft een ruime ervaring als docent fotografie. Deze heeft hij onder andere opgedaan als mentor
bij de Fotoacademie en als docent bij de Fotoschool in Nijmegen. Aryan geeft met veel plezier les in alles wat fotografie zo boeiend maakt. Zijn gedegen
kennis van de fotografische techniek en de werking van het beeld laten geen vraag onbeantwoord.

Naast allround fotograaf en docent fotografie is Aryan medeoprichter van FotoBolwerk, centrum voor fotografie.

Praktisch

De workshop landschapsfotografie vindt plaats op maandag 19 juli van 8:00-11:00 uur. Je wordt dan verwacht bij Fort aan de Buurtsteeg.
De kosten voor deze workshop zijn € 29,00.

Bij deze workshop is geen specifieke voorkennis vereist.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.