Cursus: Ontwikkel je schildertechniek met olie- en acrylverf

20 januari 2022 | 15 lessen | donderdagavond | 20.00 - 22.00 uur

Kosten: €236,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontwikkel je schildertechniek én je creativiteit in deze 15-delige schildercursus en werk toe naar je eigen schilderij!

Doe mee!

Wij bieden graag een beetje zekerheid in deze onzekere periode. Daarom betaal je bij ons pas voor een activiteit, als deze ook echt doorgaat. Activiteiten die fysiek in De Cultuurfabriek worden gegeven kunnen namelijk verschoven of geannuleerd worden. Mocht de activiteit verschoven worden naar een andere datum, waardoor je niet meer mee wilt of kunt doen, dan kun je je deelname ook gewoon annuleren.

Om de activiteit pas te betalen als deze daadwerkelijk doorgaat, kies je op het inschrijfformulier voor de optie: 'eenmalige automatische incasso', op deze manier betaal je nu nog niet, maar pas op het moment dat we zeker weten dat jouw activiteit echt doorgaat!

Wat ga je doen?

Bij deze cursus ligt de nadruk op het ontwikkelen van je schildertechniek en je creativiteit. Je hebt daarbij de keuze om te werken met olie- of acrylverf.

Er wordt gewerkt met opdrachten waarbij aangesloten wordt op het niveau van de cursist. We kijken naar de eigenschappen van de soorten verf, leren diverse schildertechnieken, maar ook kleuren mengen, dekkend of transparant. De techniek en vaardigheden worden gebruikt voor het uiteindelijke schilderij.

We gaan werken aan de hand van verschillende thema’s, waarbij er volop ruimte is voor eigen ideeën en creativiteit.  

Over de docent

Docent en beeldend kunstenaar Marcel Reijerman studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Arnhem. Zijn werk bevindt zich in vele privécollecties, bij bedrijven, overheden en musea.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 15 lessen op donderdagavond, van 20.00 tot 22.00 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €236,00.

Schrijf je in via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.