Geannuleerd: Leren kijken naar moderne kunst

26 januari 2022 | 6 lessen | woensdagochtend 10:15 - 12:15 uur

Kosten: €99

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil je moderne kunst beter begrijpen? Ga mee op deze boeiende ontdekkingsreis langs vele kunststromingen.

Doe mee!

Wij bieden graag een beetje zekerheid in deze onzekere periode. Daarom betaal je bij ons pas voor een activiteit, als deze ook echt doorgaat. Activiteiten die fysiek in De Cultuurfabriek worden gegeven kunnen namelijk verschoven of geannuleerd worden. Mocht de activiteit verschoven worden naar een andere datum, waardoor je niet meer mee wilt of kunt doen, dan kun je je deelname ook gewoon annuleren.

Om de activiteit pas te betalen als deze daadwerkelijk doorgaat, kies je op het inschrijfformulier voor de optie: 'eenmalige automatische incasso', op deze manier betaal je nu nog niet, maar pas op het moment dat we zeker weten dat jouw activiteit echt doorgaat!

Wat ga je doen?

Moderne kunst fascineert en spreekt tot de verbeelding, maar kan soms ook intimiderend of ongrijpbaar overkomen. In deze reeks gaan we in op hoe je de kunst uit de 20e en 21e eeuw kan bekijken. Hoe ontstonden de verschillende kunstvormen en –stromingen en wat vragen zij van ons als toeschouwer?

Over de docent

Diana Kostman is gespecialiseerd in de moderne kunst en schreef haar doctoraalscriptie over de receptiegeschiedenis van Pop Art. Ze geeft met veel enthousiasme en vakkundigheid kunsthistorische cursussen en lezingen over diverse onderwerpen – van de Oudheid tot en met hedendaagse kunst. In 2006 heeft Diana Artemis Omnibus opgericht, een bedrijf gespecialiseerd in kunst- en cultuurhistorische cursussen, lezingen en excursies.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit zes lessen op de woensdagochtend, van 10.15 - 12.15 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €99.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.