VOL! Minecraft-bouwwedstrijd

11 juli 2022 | maandag | meerdere tijden

Kosten: €12

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De zomervakantie gaat goed van start in De Cultuurfabriek met de grote Minecraft-bouwwedstrijd op maandag 11 juli. Minecraft-fans van 8 t/m 13 jaar worden uitgedaagd om in teams de meest originele creaties te maken. Maakt jouw team het winnende ontwerp?

Wat ga je doen

Na meerdere succesvolle voorgaande edities vindt de Minecraft-bouwwedstrijd weer plaats in De Cultuurfabriek. In teams van maximaal 5 jongeren gaan deelnemers de uitdaging aan om op een beveiligde server een bouwopdracht uit te voeren op hun eigen, lege weiland. De bouwopdracht blijft geheim tot het laatste moment, voorbereiden is dus niet mogelijk. Voor alle deelnemers staat er een leenlaptop met het spel erop klaar; je hoeft dus niets van huis mee te nemen en speelt ook niet met jouw eigen account.

Minecraft-spelers kunnen zich individueel opgeven; de teams worden op de dag zelf samengesteld. Het winnende team krijgt een felbegeerde legobokaal.

Praktische informatie

Doe maandag 11 juli mee met de Minecraft bouwwedstrijd! De wedstrijd wordt twee keer gehouden. Je kunt meedoen van 10.30 - 13.00 uur of van 13.30 - 16.00 uur. Een kaartje kost €12,- per persoon. De bouwwedstrijd is voor kinderen van 8 t/m 13 jaar.  

Inschrijven kan via de oranje knop hierboven of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.