Voorleesfeest: Allemaal in bad!

18 mei 2022 | Woensdag | 15.00 - 16.00 uur | Zaal 1 / Kees Stipplein

Kosten: Gratis | voor kinderen van 3 t/m 7 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoera! Een voorleesfeest in de Annie M.G. Schmidt Week.

Tijdens dit voorleesfeest vieren we dat het Annie M.G. Schmidt Week is! We lezen voor uit het boek 'Floddertje' van Annie M.G. Schmidt & Fiep westendorp. Daarna ga je aan de slag met het thema 'Allemaal in bad!'.

Floddertje

Floddertje in bad, Floddertje bij de kapper, Floddertje in de keuken, Floddertje aan de schoonmaak, Floddertje op bezoek... Wat Floddertje en haar hond Smeerkees ook ondernemen, het wordt een heerlijke puinhoop. Toch wordt Floddertje aan het eind van haar avonturen beloond met een ere-lint van de burgemeester.

Gratis tickets

Het voorleesfeest vindt plaats op woensdag 18 mei van 15.00 tot 16.00 uur in Zaal 1 (bij goed weer op het Kees Stipplein) en is speciaal voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

Meedoen is gratis, maar het is wel nodig om een gratis ticket te reserveren om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd naar het Voorleesfeest komen.

1 ticket is geldig voor 1 volwassene + maximaal 2 kinderen. Je kan tickets reserveren via de servicebalie van De Cultuurfabriek of de knop hierboven.