UITVERKOCHT! Tekenworkshop: Jouw (droom)stad in perspectief

9 augustus 2023 | woensdagavond | 19:00 - 21:30 uur

Kosten: €33

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Leer perspectief tekenen en creëer jouw eigen ‘droomstad’.

Wat ga je doen?

Zoals de titel al doet vermoeden gaan we een stad in perspectief tekenen. Je leert hoe je met eenvoudige lijnen een stad in perspectief tekent zonder gebruik te maken van een liniaal. Je zult ontdekken dat het niet moeilijk is. Doordat de gebruikelijke regeltjes worden ‘losgelaten’ ga je ontspannen tekenen.

We starten met een korte oefening waarbij je tools krijgt aangereikt over het tekenen zelf en het gebruik van de materialen. Vervolgens ga je al je fantasie gebruiken om jouw ‘Droomstad’ te tekenen op een groot vel papier. Je kunt experimenteren met vormen, patronen, speelse lijnen en … ecoline!

Na de workshop kun je door de aangeleerde techniek, eindeloos blijven variëren met het tekenen of schilderen van jouw dorpjes of stadjes. Na afloop neem je je kleurige kunstwerk natuurlijk mee naar huis.

Over de docent

Eefke Vel Tromp is creatief therapeut kindercoach en werkt als kunstvakdocent op diverse scholen. Eefke gebruikt graag haar creatieve talent om mensen te motiveren en tot hun recht te laten komen. Haar lessen kenmerken zich door een grote diversiteit aan materialen, kleuren en technieken.

Praktisch

De workshop is op de woensdagavond 9 augustus, van 19:00 tot 21:30 uur in De Cultuurfabriek. Voor slechts €33 doe je mee. De prijs is inclusief materialen. We adviseren om oude kleding aan te trekken, omdat ecoline moeilijk uit kleding te verwijderen is.

Deze workshop is uitverkocht.