Workshop: Landschapsfotografie (geannuleerd)

17 april 2024 | woensdagochtend | 10:00 - 13:00 uur | Grebbelinie

Kosten: €31,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zie je het voor je, je eigen geschoten foto van dat prachtige landschap aan de muur in je zithoek. Hier alleen nog maar over dromen is dankzij deze workshop verleden tijd. Tijdens deze kennismaking met landschapsfotografie leer jij de meest fraaie landschapsfoto’s te maken, die gegarandeerd een mooi plaatje voor aan jouw muur opleveren!

Wat ga je doen?

De workshop begint met een korte introductie over lichtrichtingen, compositie en ruimtelijke suggestie in het platte vlak.
Vervolgens gaat ieder voor zich, in de mooie omgeving van de Grebbelinie bij Fort aan de Buursteeg, aan de slag met het maken van z’n eigen prachtige landschapsfoto’s.

Je neemt zelf een camera mee, met natuurlijk een geladen accu en een lege geheugenkaart. Als je beschikking hebt tot een statief en een speciale groothoeklens, is het verstandig deze mee te nemen.

Over de docent

Aryan Jansen heeft een ruime ervaring als docent fotografie. Deze heeft hij onder andere opgedaan als mentor bij de Fotoacademie en als docent bij de Fotoschool in Nijmegen. Aryan geeft met veel plezier les in alles wat fotografie zo boeiend maakt. Zijn gedegen kennis van de fotografische techniek en de werking van het beeld laten geen vraag onbeantwoord.

Naast allround fotograaf en docent fotografie is Aryan medeoprichter van FotoBolwerk, centrum voor fotografie.

Praktisch

De workshop vindt plaats op dinsdag 17 april van 10:00 -13:00 uur bij het Grebbelinie bezoekerscentrum. De kosten voor deze cursus bedragen € 31,00.

Inschrijven kan via de oranje knop hieronder of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Ik wil meedoen!