Pennenhelden: schrijfclub voor kinderen

30 januari 2024 | 18.30 - 19.30 uur | dinsdagavond | 8 t/m 12 jaar

Kosten: €2,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zet je fantasie op papier en schrijf je eigen verhalen. Kom naar de pennenhelden schrijfclub!

Schrijf je in

Wat gaan we doen

Bij Pennenhelden schrijf je je eigen verhalen. We gaan geen perfect verhaal maken en je hoeft ook niet foutloos te kunnen spellen. Met Pennenhelden gaat het erom dat jij ontdekt welke mooie verhalen je kunt bedenken, hoe rijk je fantasie is én hoe je dat op een leuke manier op papier krijgt.

Het thema van deze bijeenkomst is 'een fantasieverhaal'. Je ontmoet een magisch dier of ander fantasiefiguur... Wat gebeurt er? Jij gaat het bedenken! 

Over de docent - Bart Drost

Deze leuke schrijfclub wordt gegeven door tekstschrijver Bart Drost. Hij schrijft allerlei soorten teksten voor bedrijven en verhalen voor zijn persoonlijke projecten. Bart vond het als kind al heerlijk om te verdwalen in zijn fantasie en de verhalen in zijn hoofd op papier te zetten. Met Pennenhelden wil hij kinderen helpen hun fantasie te laten opbloeien en hun liefde voor schrijven te ontwikkelen.

Praktische informatie

Deze bijeenkomst van de Pennenhelden schrijfclub is op dinsdag 30 januari van 18.30 - 19.30 uur. Meedoen kan van 8 t/m 12 jaar en kost €2,50 per keer. 

De schrijfclub wordt maandelijks georganiseerd. Dus als je het leuk vindt, kun je je elke maand weer inschrijven! De volgende data zijn 27 februari en 26 maart. Je schrijft je per keer in.  

Aanmelden kan via de servicebalie of via de oranje knop hierboven. 

Voor meer info kijk op www.pennenhelden.nl