Printen en kopiëren in de Bieb

Wil je iets printen of kopiëren bij de Bibliotheek? Dat kan! Geef een printopdracht vanaf je mobiel, laptop of een van onze werkcomputers door in te loggen of in de Bibliotheek een tegoedbon te kopen. Hieronder lees je hoe het werkt.  


Direct printen

Upload hier direct jouw printopdrachten.

Geef een printopdracht

Overzicht

Log in bij myEasyAccount+ voor een overzicht van je tegoed, transacties, vorige afdruktaken en het geven van printopdrachten.

Inloggen myEasyAccount+

Betaalde diensten in de Bibliotheek

Maak gebruikt van alle betaalde diensten (printen, kopiëren, leengeld) binnen de Bibliotheek door je saldo op je Bibliotheekaccount/tegoedbon op te waarderen of door een tegoedbon te kopen.

Dit kan bij één van onze betaalautomaten op de eerste en tweede verdieping in De Cultuurfabriek.  

Printtarieven

Na het uploaden van jouw printopdrachten kun je deze met jouw accountgegevens of met een tegoedbon uitprinten bij één van onze printers in De Cultuurfabriek.

Prijzen
Voor zwart/wit-prints en kopieën betaal je €0,10 per A4-pagina, kleurenprints en -kopieën kosten €0,50 per A4-pagina. Scannen is gratis.

Klik hier voor alle tarieven (2024)


Saldo opwaarderen bij betaalautomaat

 1. Maak een keuze

  Kies Betalen / Uw overzicht

 2. Inloggen

  Houd je Bibliotheekpas of tegoedbon voor de barcodescanner of kaartlezer.

 3. Opwaarderen

  Klik op opwaarderen, kies een bedrag en maak dan gebruik van het pinapparaat.


Tegoedbon kopen

 1. Maak een keuze

  Kies Tegoedbon kopen

 2. Kies een bedrag

  Kies een van de opties of vul zelf een bedrag in. Let op: deze tegoedbon is drie maanden geldig.

 3. Pinnen

  Klik op Pin en volg de instructies op het pinapparaat.


Printopdracht uploaden

 1. Inloggen

  Inloggen kan op een van onze werkcomputers of op je eigen mobiel / laptop op myAccount+. Dit doe je met het pasnummer van je Bibliotheekpas + wachtwoord of met je tegoedbon.

 2. Maak een keuze

  Maak een keuze tussen zwart/wit of kleur. Selecteer het te printen bestand door deze in het kader te slepen of op het kader te klikken en het juiste bestand te kiezen.

 3. Uploaden

  Klik op 'uploaden'. De bestanden worden nu geupload en kunnen bij de printer geselecteerd en uitgeprint worden. Vergeet bij het verlaten van je werkcomputer niet uit te loggen.


Printen (na uploaden)

 1. Voorbereiding

  Zorg dat je jouw bestanden hebt geupload via myEasyAccount+ en dat je voldoende tegoed op je account of tegoedbon hebt staan.

 2. Inloggen

  Log in bij de printer met het pasnummer van je Bibliotheekpas en wachtwoord of met je tegoedbon.

 3. Afdrukken

  Selecteer de bestanden die je wilt printen en klik op 'Afdrukken'. Je bestand wordt nu geprint en dit wordt verrekend met je saldo.

Vragen?

Lukt het niet meteen of heb je een vraag? Een medewerker van de Bibliotheek kan altijd even meekijken. Ook kun je hier alvast de handleiding lezen.